Menu Sluiten

Verandazonwering Buitenleven

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Verandazonwering – Producten Verandazonwering – Specialist Verandazonwering – Verandazonwering Zonlicht – Windvaste Verandazonwering – 

Wenst u meer info over verandazonwering buitenleven kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Verandazonwering Buitenleven

Zonneschermen | Veranda | Screens | Rolpoorten | Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verandazonwering buitenleven

facebook heeft u een vraag home over ons contact zonwering buitenleven poorten rolluiken keukens maatkasten facebook zonwering buitenleven poorten rolluiken keukens maatkasten zonwering homezonwering zonwering de zon is zalig maar te veel is te veel. Met de zonwering van harol beslis je zelf hoeveel zonlicht je op je terras of in je woning toelaat. Het gamma is erg uitgebreid met zonneschermen verandazonweringen en zijdelingse schermen. Bovendien wordt elke zonwering op maat gemaakt en door ons geplaatst met de grootste zorg. Met de aangepaste verwarming en bescherming tegen de wind geniet je trouwens ook op frisse dagen van je terras verandazonwering buitenleven zijn in trek Beschrijving zonneschermen houden niet alleen de zon tegen maar ook de schadelijke uvstralen. Verandazonweringen maken het mogelijk de temperatuur in jouw veranda te regelen. Zijdelingse schermen beschermen je tegen de zon de wind n storende inkijk. Aangepaste verlichting en verwarming zorgen er voor dat je ook van je terras kan genieten als het.

menu raamcomfort ramen en deuren zonwering rolluiken plan uw bezoek zonwering terrasoverkappingen ramen en deuren rolluiken garagepoorten over ons toonzaal nieuws realisaties opmeting amp plaatsing brochures nadienst contact home buitenleven buitenleven buitenleven met bijzondere tuin en terrasproducten van verano. De buitenleven producten van verano zorgen voor een optimale beleving van tuin en terras. Met het uitgebreide en exclusieve aanbod terrasoverkappingen vrijstaande zonneschermen verandazonwering aluminium schuttingen glaswanden amp windschermen creeumlert u uw eigen sfeer. Offerte aanvragen waar kunnen we je mee helpen terrasoverkappingen zonneschermen verandazonwering schuttingen glaswanden windschermen toonzaal bezoeken of afspraak maken in onze toonzaal in turnhout en minderhout vind je al onze producten onder n dak. Wij staan je graag bij met advies. Afspraak maken raamcomfort turnhout everdongenlaan bus turnhout route t .

Wetenswaardigheden over Verandazonwering buitenleven

profiteer nu van onze herfstacties op screens en rolluiken menu home zonwering rolluiken raamdecoratie buitenleven somfy maak een afspraak home gt zonwering gt zonwering veranda zonwering veranda jeveranda is een aangename verlenging van uw leefruimte op voorwaarde dat je bovenaan een op maat gemaakte harolverandazonwering laat plaatsen. Zonwering voor verandasverhindert dat je bij overvloedig zonlicht tropische temperaturen zult moeten doorstaan het nut van verandazonwering buitenleven Niet alleen de warmte maar ook de lichtinval en lichtsterkte worden gedoseerd. Dat laatste is zeer belangrijk voor de winterperiode. De verandazonwering wordt boven op je veranda geplaatst zodat de zonnewarmte wordt tegengehouden voordat ze zich via het glas in de woning kan verspreiden. De afstand tussen het doek en het glas laat een goede luchtcirculatie toe en is tevens een extra veiligheid bij hevige wind. De ha.