Menu Sluiten

Verandazonwering Zonlicht

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Producten Verandazonwering – Rolluiken – Specialist Verandazonwering – 

Wenst u meer info over verandazonwering zonlicht kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Verandazonwering Zonlicht

Rolpoorten | Zonneschermen | Ventilatie | Zonwering | Rolluiken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verandazonwering zonlicht

openingsuren ma za u u contact email emailprotected contact tel home buitenschrijnwerk ramen deuren rolluiken zonwering automatisatie raamdecoratie realisaties contact rolluiken zonwering automatisatie raamdecoratie de donder devos ammanstraat meise belgium emailprotected ma za u u contacteer ons ramen deuren zonwering kies voor een manueel of automatisch zonweringssysteem laat de juiste lichtinval in uw huis komen dankzij de zonweringssystemen sunscreens van schrijnwerkerij de donderdevos in meise. Hou ongewenst zonlicht buiten hoezeer we de warmte en het zonlicht kunnen waarderen op een mooie en stralende zomerdag soms is het gewoon vervelend wanneer u thuis wordt gehinderd door zonlicht terwijl u tv kijkt of met huishoudelijke klusjes bezig bent. Een zonwering laten plaatsen is d geschikte oplossing om dat ongewenst zonlicht buiten te houden verandazonwering zonlicht binnen ieders budget Vertrouw daarom op het vakmanschap van de donderdevos uit meise. Wij p.

verandazonwering het hele jaar door genieten van uw veranda is perfect mogelijk door het plaatsen van een verandazonwering. U bepaalt voortaan zlf de warmte en lichtinval in uw veranda of terrasoverkapping en verhoogt zo het comfort van uw outdoor living space. Afhankelijk van uw situatie kan deze automatische elektrische zonwering boven of onder het dak geplaatst worden. Daarbij zorgt een speciaal spansysteem waarbij het doek met een ritsafwerking tot in de zijgeleiders loopt ervoor dat het doek steeds mooi strak blijft. Bekijk meer informatie previous next verandazonwering de verandazonwering wordt als harmonieus geheel op of onder het dak gemonteerd waarbij een ingenieus spansysteem het automatisch afrolbaar doek mooi strak houdt Toekomstmogelijkheden verandazonwering zonlicht De rechtstreekse zonnestralen worden van uw dakvensters geweerd waardoor de opwarming door zonlicht tot kan worden tegengegaan. De luchtruimte tussen doek en glasoppe.

Vragen over Verandazonwering zonlicht

residentieel industrieel brandwerend automatisatie onderhoud contact menu menu residentile zonwering in samenspraak met onze klanten leveranciers en fabrikanten optimaliseren wij onze producten continu en passen deze aan de wensen van de consument aan elk product is het resultaat van technische deskundigheid gedegen marktonderzoek en een uitgebalanceerde vormgeving. Mdoors zonwering biedt bij elke stand van de zon een optimale bescherming tegen fel zonlicht hoge buitentemperaturen en zorgt zo voor een bescherming van uw kostbaar interieur. Uitvalschermen uitvalschermen zijn relatief eenvoudige maar zeer efficinte schermen. Ze zijn vrijwel overal makkelijk te monteren en met name zeer geschikt wanneer er geen bewegingsvrijheid onder het scherm nodig is. Voor uitvalschermen zijn verschillende typen armen beschikbaar .